EVENETE SPECIALE

është e gjitha për të shijuar momente të veçanta në jetë, kështu që ne ju ofrojmë zgjedhjen e eventeve private ose publike.

Restorant

Restoranti ynë mikpritës me një kapacitet prej 110 vendesh është projektuar për të ofruar një atmosferë të këndshme. Ju do të gjeni një zonë magjepsëse, që mbulon mbi 180 metra katrorë, pamje të gjelbërt dhe standarde të larta. Gatimet të përgatitura me shije dhe zgjedhja e pijeve për kënaqësinë tuaj.

Veranda

Në një nga vendet më të favorizuara brenda DORA RESIDENCE ju mund të admironi panoramën mahnitëse të liqenit të Farkës. Rrethuar nga bimësia gjithëpranishëm ju mund të shijoni kafen në mëngjes dhe gjithashtu koktejlin tuaj në mbrëmje.

Kopshti

Në harmoni të plotë me peizazhin përreth, rrugicat e kopshtit presin të ecni mbi to. Zbutni stresin e përditshëm duke dëgjuar ritmin e natyrës. Nën hijen e pemëve tona të bukura dhe të gjata, në energjinë gjallëruese të natyrës do të gjeni paqen dhe qetësinë që ju nevojitet.

Na thoni cfare deshironi