qendër rehabilitimi

pamje mahnitëse nga liqeni

paketa korporative

shumë dashuri për njerëzit

pamje mahnitëse nga liqeni

kopësht i bukur

parking i mbuluar

dhoma me hapësira të mëdha

gjithmonë në duar të sigurta

Ne i kemi vendosur të gjitha këto jo më larg se 5 km larg qendrës së Tiranës, larg zhurmës së qytetit të ngarkuar, pranë liqenit Farkës dhe klimës së freskët të malit të Dajtit. Në një atmosferë të qetë dhe relaksuese, së bashku me stafin tonë të përkushtuar, ne gjithmonë ofrojmë klientëve tanë shërbime profesionale dhe të plota në industrinë e hotelerisë, rehabilitimit mjekësor dhe eventeve të veçanta, private dhe të biznesit.


D  DASHURIA
Ne supozojmë dashurinë për njerëzit dhe gjithçka ne bëjmë.

O  OPTIMISM
Ne supozojmë se ajo që bëjmë e bëjmë me entuziazëm dhe buzëqeshje.

R  REHABILITIM
Kur themi se i duam njerëzit, supozojmë që ne kujdesen për shëndetin e tyre në qendrën tonë të rehabilitimit.

A  ALTRUIZMI
Gjithçka ne bëjmë, e bëjmë me optimizëm dhe me dëshirën për t’u bërë më mirë për mirëqenien e klientëve tanë

çdo ditë dhe më mirë

Ne duam të stimulojmë të gjitha pesë shqisat e klientëve tanë, ne duam të rritemi bukur dhe në lidhje me natyrën dhe trupin tonë. Mikpritja dhe privatësia janë mënyra jonë, dhe për ne JU nuk jeni thjesht një klient, por një mik i dashur.

BOOK NOW YOUR REHABILITATION STAY

Kemi pergatitur suite dhe per njerezit me levizje te kufizuar, me te gjitha l...
Shijoni apartamentin tuaj dhe të gjithë privatësinë që ju nevojitet. Në katin...
Shijoni apartamentin tuaj dhe të gjithë privatësinë që ju nevojitet. Në katin...
Kemi pergatitur suite dhe per njerezit me levizje te kufizuar, me te gjitha l...
Shijoni apartamentin tuaj dhe të gjithë privatësinë që ju nevojitet. Në katin...
Shijoni apartamentin tuaj dhe të gjithë privatësinë që ju nevojitet. Në katin...
1
Kemi pergatitur suite dhe per njerezit me levizje te kufizuar, me te gjitha l...
Shijoni apartamentin tuaj dhe të gjithë privatësinë që ju nevojitet. Në katin...
Shijoni apartamentin tuaj dhe të gjithë privatësinë që ju nevojitet. Në katin...
1