E Përbashkët Lloji A

E Përbashkët Lloji A

1

Mund të marrësh me qira një dhomë në një apartament të madh dhe të ndash kuzhinën, banjën dhe dhomën e ndenjes me një person tjetër, nëse je vetëm. Kjo ju jep mundësinë për të takuar njerëz të rinj, për të bërë miq dhe për të krijuar lidhje të reja.

Room details

0.00€ / Per night

Room & suits

Kemi pergatitur suite dhe per njerezit me levizje te kufizuar, me te gjitha l...
1
Shijoni apartamentin tuaj dhe të gjithë privatësinë që ju nevojitet. Në katin...
1
Shijoni apartamentin tuaj dhe të gjithë privatësinë që ju nevojitet. Në katin...
1
Ajo që ju doni është ajo që ju merrni. Na tregoni se çfarë keni nevojë dhe ne...
1
Mund të marrësh me qira një dhomë në një apartament të madh dhe të ndash kuzh...
1
Mund të marrësh me qira një dhomë në një apartament të madh dhe të ndash kuzh...
Kemi pergatitur suite dhe per njerezit me levizje te kufizuar, me te gjitha l...
1
Shijoni apartamentin tuaj dhe të gjithë privatësinë që ju nevojitet. Në katin...
Shijoni apartamentin tuaj dhe të gjithë privatësinë që ju nevojitet. Në katin...
1