Per miqte me aftesi te vecanta

Per miqte me aftesi te vecanta

1

Kemi pergatitur suite dhe per njerezit me levizje te kufizuar, me te gjitha lehtesite e nevojshme, duke patur parasysh kerkesat per ne dhome e toalet.

Room details

0.00€ / Per night

Room & suits

Kemi pergatitur suite dhe per njerezit me levizje te kufizuar, me te gjitha l...
1
Shijoni apartamentin tuaj dhe të gjithë privatësinë që ju nevojitet. Në katin...
1
Shijoni apartamentin tuaj dhe të gjithë privatësinë që ju nevojitet. Në katin...
1
Ajo që ju doni është ajo që ju merrni. Na tregoni se çfarë keni nevojë dhe ne...
1
Mund të marrësh me qira një dhomë në një apartament të madh dhe të ndash kuzh...
1
Mund të marrësh me qira një dhomë në një apartament të madh dhe të ndash kuzh...
1
Kemi pergatitur suite dhe per njerezit me levizje te kufizuar, me te gjitha l...
1
Shijoni apartamentin tuaj dhe të gjithë privatësinë që ju nevojitet. Në katin...
1
Shijoni apartamentin tuaj dhe të gjithë privatësinë që ju nevojitet. Në katin...
1