Privat Apartement Lloji A

Privat Apartement Lloji A

Shijoni apartamentin tuaj dhe të gjithë privatësinë që ju nevojitet. Në katin e fundit ne kemi apartament me dhoma dyshe që janë të gatshme për ju dhe për një kohë të shkëlqyer në një atmosferë moderne dhe të rehatshme.

Room details

0.00€ / Per night

Room & suits

Ajo që ju doni është ajo që ju merrni. Na tregoni se çfarë keni nevojë dhe ne...
Ajo që ju doni është ajo që ju merrni. Na tregoni se çfarë keni nevojë dhe ne...
1
Ajo që ju doni është ajo që ju merrni. Na tregoni se çfarë keni nevojë dhe ne...
1
Ajo që ju doni është ajo që ju merrni. Na tregoni se çfarë keni nevojë dhe ne...
1